Cebu.no

Alt om Cebu på Filippinene!

Dating i Cebu

Det kan ikke stikkes under en stol at Cebu City er kjent for sine såkalte "Bikini Bars" der prostitusjon er svært utbredt. På de største barene jobber det opp mot 100 jenter i slutten av tenårene og begynnelsen av tjueårene. Baren sin hallikfunksjon kamufleres ved at menn kan kjøpe jentene fri fra jobb ved å betale såkalt "bar fine", eller bar bot på norsk, for at de kan være i deres selskap. I praksis er dette ren prostitusjon slik vi kjenner det hjemme i Norge.

Nå skal ikke vi være noen moralske voktere som forteller deg hva du skal gjøre og ikke gjøre på ditt opphold i Cebu. Vi vil imidlertid gjøre oppmerksom på at de aller fleste jenter og damer på Filippinene er ordentlige mennesker som har tilsvarende eller høyere moralske verdier på det seksuelle området i forhold til utroskap og lignende som vi har i vesten. Disse finner du imidlertid ikke på "Bikini Bars" i Cebu hvor du i beste fall finner lykkejegere som er villig til å være trofast mot deg ene og alene av økonomiske årsaker. Når det er sagt så finnes det garantert solskinnshistorier om nordmenn og andre vestlige turister som litt brutalt sagt har tatt hora med seg hjem og giftet seg for å leve lykkelig resten av sine dager. Dette er nok i så fall solskinnshistorier som er unntakene som bekrefter regelen. Det skal jo i denne sammenheng nevnes at de færreste velger prostitusjon som yrke fordi de har så innmari lyst til det, så at det finnes god moral i bunnen som er midlertidig lagt til side skal man selvfølgelig ikke se bort i fra.

Det finnes imidlertid mange dating sider på internett hvor du kan finne seriøse Filippinske damer som søker menn i den vestlige verden. Det er sikkert et økonomisk motiv til at disse søker menn i vesten fremfor i sitt eget land men du har allikevel et helt annen utgangspunkt enn dersom du satser på ei som livnærer seg på prostitusjon. Det er vel heller ikke noe tvil om at vestlige jenter ofte lar seg blende av en solid økonomi i sin jakt på sin livsledsager.

Vi bak Cebu.no har merket oss denne store etterspørselen etter normale mennesker som er på jakt etter å forsøke dating i forbindelse med sin reise til Cebu. Vi har derfor valgt å opprette et eget dating nettsted hvor du kan finne deg en date du kan treffe på Cebu. Nettstedet finner du på cebudating.org hvor du kan søke blant en rekke kvinner og menn i de fleste aldersgrupper.

Det er fullt mulig å registrere seg for å bla i annonser på cebudating.org uten å betale for dette. Dersom du imidlertid ønsker å kontakte noen av personene bak annonsene må du betale for tilgang til dette men kostnaden er langt i fra avskrekkende og du kan selv velge hvor langt medlemskap du ønsker. Nettstedet er på engelsk men du kan enkelt velge svensk tekst i menyen øverst til høyre dersom du synes det er lettere å forstå. Vi håper også at vi kan få på plass en norsk oversettelse en gang i fremtiden slik at flest mulig kan ha glede av tjenesten.


Copyrighted content. All Rights Reserved.