Det å være expat i Cebu eller på Filippinene forøvrig er noe som mange har tenkt å være resten av livet men så kommer det en dag hvor mang av ulike årsaker må eller ønsker å reise hjem til Norge. Man sitter da gjerne på en eid eller leid leilighet med mye innbo som man ønsker å selge til en best mulig pris. Samtidig sitter mange nordmenn hjemme i Norge eller har nettopp kommet til Filippinene og ønsker å etablere seg der. Disse ønsker gjerne å anskaffe seg det du ønsker å bli kvitt.

Selv om man har bodd lenge på Filippinene og har opparbeidet seg et godt nettverk er det alltid enklest å handle med andre nordmenn. Det er ingen språkbarrierer og samtidig er en slik ting som smak ofte likere mellom personer med lik nasjonalitet uten at det nødvendigvis er en regel. Vi ser derfor at det kan være et behov for en markedsplass for kjøp og salg av innbo, tjenester og bolig. Siden utlendinger ikke kan eie land på Filippinene og kjøp av eiendom derfor er begrenset til dem som kan sette det på sin Filippinske kone så er nok leiemarkedet mest interessant når det kommer til en plass å bo.

Dersom du har noe du ønsker å selge eller kjøpe, eller har bolig til leie eller ønsker å leie så send oss en e-post på kontakt oss siden så vil vi legge det ut på denne siden. Dersom interessen er stor vil vi vurdere et mer brukerstyrt marked etterhvert. Send oss en henvendelse på kontakt oss skjemaet på dette nettstedet med litt informasjon om hva du ønsker å annonsere. Vi vil deretter sende deg et svar dersom vi mener det passer på vårt nettsted og be om mer informasjon og bilder. Det du annonserer bør ha tilhørighet til Cebu City eller Cebu provinsen.

Vi forbeholder oss retten til å avvise alle ønsker om annonsering uten nærmere begrunnelse.